6 teme de nunta in tendinte pentru 2017

31.10.2016 0 Comment(s)

6 teme de nunta in tendinte pentru 2017
Dupa ce ne-am documentat temeinic, pe aceasta tema, am intocmit o lista cu 6 dintre cele mai importante tendinte tematice de nunta pentru 2017. Unele dintre acestea sunt de-a dreptul surprinzatoare, in timp ce altele sunt foarte interesante. Intrebarea noastra este: Care dintre aceste 6 tendinte le vom regasi la nunta voastra?
Decor cu multa verdeata
In 2017, vom vedea multe decoratiuni luxuriante de nunta. Tematica nuntilor se intoarce catre natura frumoasa, si vom regasi aceasta tendinta la diferite decoratiuni de nunta cum ar fi ghirlande si ornamente florale, arcade cu flori si multa verdeata la aranjamentele florale. Verdele va fi regasit la accesoriile si decoratiunile de pe mese, scaune si alte elemente din sala. Cu siguranta, un decor verde va transforma sala nuntii intr-una de vis. Verdeata texturata, dispusa in centrul mesei, alaturi de lumanari arata cu adevarat romantic, indiferent daca nunta are loc intr-un spatiu interior sau in aer liber. 
Decor vintage
Indiferent de an, vintage va ramane una dintre cele mai populare teme de nunta. Pentru 2017, cand vorbim de vintage ne referim la paiete, dantela si perle. Incearca sa utilizezi culori metalice si paiete de la decoratiuni si pana la rochiile domnisoarelor de onoare. 
Decor boem
Daca va doriti un eveniment mai casual, tematica boho de nunta este o alegere grozava. Florile si ciucurii pot exprima fara efort stilul personal.
Decor de basm
Iti doresti o nunta ca-n povesti? Nu vad de ce nu ai putea sa-ti alcatuiesti propriul decor de nunta, demn de un basm. Aranjamentele florale sunt cheia magica pentru un decor de basm. De la buchetele de lux ale miresei si ale domnisoarelor sale de onoare, la alegerea unor arcade dramatice, pentru ceremonia religioasa sau sedinta foto, orice este permis. Doar este ziua voatra cea mare!
Decor  in culori pastel
Culorile pastelate sunt cele mai folosite in cadrul nuntilor si a altor evenimente importante. Combinatia de Rose Quartz si Serenity a fost numita culoarea anului 2016 de catre cei de la Pantone, asa ca nu ai cum sa dai gres integrand-o in tema nuntii tale.

Nunta in gradina
Intotdeauna ai admirat nuntile in gradinta, cu buchete, coronite din flori si arcade cu verdeata? Atunci, curaj si pune in aplicare acest plan impreuna cu specialistii in organizarea nuntii! Eleganta naturala a unei nunti organizate in gradina asociata cu un stil modern, plin de farmec, face ca nunta voastra sa fie una absolut uluitoare. 

Descopera: asd