Cum Cumpar

   

Alege produsele preferate si adauga-le in cosul de cumparaturi

   

Completeaza informatiile personale


Poti adauga in cosul de cumparaturi produsele dorite, facand clic pe butonul "Adauga in cos". In cazul unor produse, va trebui sa alegi culoarea si dimensiunea inainte de a le adauga in cos.

   

Procesul de achizitionare este foarte usor si rapid. Introdu pur si simplu informatiile tale (daca doresti sa personalizam produsul) si apode livrare si alege metoda de plata. Apoi, nu mai trebuie decat sa apesi pe butonul "Finalizeaza comanda". Asta este tot! Pentru membrii inregistrati este si mai rapid, intrucat adresa ta este deja salvata si nu mai trebuie sa o adaugi.

   

Primesti confirmarea prin e-mail

   

Livrare la domiciliu

Dupa ce primim comanda ta, iti vom trimite un e-mail de confirmare la adresa de e-mail specificata. In cazul in care produsele trebuie personalizate, colegii vor incepe sa lucreze la macheta produsului. Dupa ce macheta este gata va trimitem pe mail o imagine cu textul machetat pentru eventuale corectari. Dupa ce primim BUN DE TIPAR printam produsele.

   

Termenul de livrare al comenzilor este de pana la 10 zile lucratoare (PRODUSELE PERSONALIZATE) iar 2-3 zile restul produselor (nepersonalizate). Daca intampini probleme cu comanda, contacteaza-ne la numarul de telefon:
Telefonic la numarul:
0749 698 159